PUBLICITAT

Despres s'enfonsa i torna a perdre més de 40 minuts

  • El pilot de Yamaha és ara 8è a 1h 23min 01s del nou líder, el català Marc Coma, que a més guanya l'etapa
EL PERIÒDIC
TUCUMÁN

Periodic
Llovera, obrint gas sobre la sorra. Foto: FOTOESPORT

Cop d'efecte de Marc Coma (KTM) que, de passada, deixa fora de combat, però no mort, un Cyril Despres (Yamaha) que ahir va tornar a perdre més de 40 minuts –exactament 44min 54s– en la meta de la 5a etapa, entre Chilecito i Tucumán, de 211km. Al tancament d'aquesta edició, Albert Llovera (buggy MD Optimus) encara no havia arribat a meta.

Despres va patir novament un dia negre al Dakar, després dels problemes elèctrics del dia anterior, i s'enfonsa en la classificació general amb 1h 23min 01s de retard respecte al nou líder, un Coma que ahir va vèncer en l'etapa tot i patir, com tots els pilots, una forta calor.

Pel que fa a Llovera, el pilot andorrà es mantenia, després de la 4a etapa –ahir encara no havia acabat la 5a– entre els 50 primers, però no amagava que estava «fet pols físicament». Els mecànics havien treballat tota la nit anterior, però encara no han pogut trobar el motiu pel qual «els frens del buggy no aguanten», va dir el pilot. «Vam decidir sortir a veure que passava i la veritat és que ha estat molt dur, però hem aconseguit superar una etapa més». La duresa del Dakar comença a fer efecte i és ara quan Llovera ha de posar tot el que té per superar-se.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT