La cursa de Sant Silvestre es consolida amb mil corredors

• La cita popular compta amb el suport de particulars i comerços
LA SEU D'URGELL

Els corredors esperen impacients el senyal a la línia de sortida. Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU

La cursa de Sant Silvestre de la Seu d'Urgell va revalidar l'èxit en la cinquena edició i va consolidar una xifra estable de participants. La prova va reunir 1.075 aficionats, una xifra lleugerament superior a la de l'any anterior quan es va superar per primera vegada el miler d'inscrits. Aquesta dada converteix la Sant Silvestre de la Seu en una de les curses de final d'any més concorregudes de l'interior de Catalunya. A nivell provincial, només és superada per la prova de Lleida, que va reunir uns 1.550 corredor. La cursa, amb un marcat accent popular, va transcórrer pels carrers de la Seu durant 3,6 quilòmetres. El guanyador va ser Euan Prieto amb un temps final d'11min i 36s. La segona posició va ser per a Quim Vallvé i la tercera per Xavi Boneta. En categoría femenina va guanyar Berta Morral (membre del CEFUC i de l'equip estatal d'esquí de fons), seguida d'Aina Sos i Mariona Jaramillo. La Sant Silvestre Seu és organitzada per Lokal 23, un col·lectiu d'una vintena de joves que, amb el suport de comerços i particulars, han aconseguit en convertir la cursa en una festa de l'esport.