PUBLICITAT

Agafa forma l'opció del base Óscar Alvarado, del Gran Canaria

  • El jugador, que només ha jugat aquesta temporada dos minuts a l'ACB, té ganes de sortir
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Óscar Alvarado, durant un partit amb la samarreta de l'Herbalife Gran Canaria de la Lliga ACB Endesa Foto: EL PERIÒDIC

Tres circumstàncies són les que aproximen el base canari Óscar Alvarado al BC River Andorra MoraBanc. Una és que el jugador vol sortir de l'Herbalife Gran Canaria de l'ACB on només ha jugat dos minuts en dos partits durant aquesta temporada; dos, que el seu club vol desfer-se de la seva càrrega econòmica perquè necessita fitxar; i tres, que el BCA considera que Éric Sánchez no està donant el nivell que s'esperava d'ell. Així les coses, l'opció Alvarado és el que s'aproxima més al possible fitxatge del club andorrà en aquest mercat d'hivern.

A banda d'aquests tres punts, claus per entendre una arribada del base al Principat, s'hi ha d'afegir que durant el passat estiu el conjunt canari ja es va posar en contacte amb el BC River MoraBanc per intentar col·locar el jugador –també el club canari va parlar amb el Ford Burgos, però tampoc no va convèncer l'entitat burgalesa–, que amb Albert Oliver i Tomás Bellas en la direcció a l'Herbalife, no tenia lloc en una posició de base més que complerta. En aquell moment, el conjunt que presideix Gorka Aixàs va declinar l'oferiment perquè tenia tota la carn a la graella per poder incorporar un pivot de renom com al final va ser Jordi Trias. Ara l'opció d'Alvarado torna a agafar forma i ho fa de manera fulgurant perquè el jugador està amb ganes de jugar, ja que la seva participació amb l'Herbalife de l'ACB està sent pobre, amb un minut contra l'Iberostar Tenerife i un altre contra l'Estudiantes.

RELACIÓ ENTRE ELS DOS TÈCNICS / La relació que existeix entre els serveis tècnics de l'Herbalife i el River MoraBanc, a més, són bones. Pedro Martínez va ser entrenador del TDK Manresa quan Joan Peñarroya hi era com a jugador, i entre ells hi ha una cordial unió que permet mantenir un constant contacte quan es tracta de buscar jugadors.

ELS NÚMEROS D'ÉRIC SÁNCHEZ / Alvarado arribaria al BC Andorra per ocupar el lloc d'Éric Sánchez, al qual el club hauria de donar sortida. En tot cas, els números de l'andalús en el River MoraBanc estan sent molt discrets i lluny dels registres que va assolir la temporada passada quan jugava en les files del Peñas Huesca.

Éric Sánchez suma 2,2 punts per partit aquesta temporada en els 10 partits que ha disputat –va estar lesionat– amb una mitjana de 10min 31s per partit i 0,6 assistències, mentre que la campanya anterior amb els conjunt aragonès va sumar 9,7 punts, 22min 14s i 2,8 assistències de mitjana.

TRIAS COMPARTEIX MVP / Jordi Trias va ser novament MVP de la jornada en la LEB Or, però en aquesta ocasió de manera compartida amb altres dos jugadors que també van sumar els mateixos 33 punts de valoració de l'ala-pivot del BC River Andorra MoraBanc. Trias està acompanyat en aquest honor amb el pivot Richi Guillén (Clínicas Rincón) i l'altre cinc, Michel Diouf (Breogán de Lugo).

PEÑAS HUESCA, DIVENDRES A LES 21.00H / El pròxim partit del BCA serà divendres 10, a les 21.00h, a Osca contra el Peñas Huesca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT