PUBLICITAT

Despres ja és segon en la general mentre Llovera se situa 47è

  • La primera etapa marató, amb una ascensió a més de 4.300m d'altitud, posa a prova els pilots
EL PERIÒDIC
SAN JUAN

Periodic
Llovera, al volant del buggy durant la segona jornada de dilluns. Foto: FOTOESPORT

La tercera etapa del Dakar, la primera de les dues maratons consecutives, estava posada fonamentalment per treure's de sobre els més dèbils. Entre ells, però, no hi són ni l'andorrà Albert Llovera, ni els residents Cyril Despres i Isabelle Patissier. Els tres van superar la primera de les dues proves, i amb nota. En motos, Despres (Yamaha) va ser segon en l'etapa i ja és segon en la general, mentre que en cotxes, Patissier (Buggy Delli-Zotti) va ser 49a en l'etapa i 43a en la general, i Llovera (Buggy MD Optimus) va acabar 53è i ara ocupa el 47è lloc en la general.

La jornada va estar escurçada una mica per l'organització, però això no va impedir que es pugés als 4.300 metres que esperaven els pilots. L'altitud va posar a prova no només els pilots, sinó sobretot les mecàniques, i tots tres van aguantar. Despres va acabar a 4min 41s del guanyador de l'etapa, el català Joan Barreda, que amb la seva Honda sembla intractable. Barreda és líder amb 13min 04s sobre Despres, que té a Marc Coma (KTM) just al darrera, a només 52s.

En cotxes, l'actuació de Llovera va ser novament de llibre. Calculador, va arribar al final de la primera de les jornades marató amb 1h 04min 05s de retard respecte al guanyador de la jornada, el català Nani Roma (Mini), en un 53è lloc que sap a glòria. Abans, però, Patissier va arribar 49a, per ocupar la 43a plaça en la general, i Llovera la 47a.

LLOVERA, EN LA SEVA SALSA / Albert Llovera necessita gaudir del que fa i en aquest Dakar, tot i el patiment que exigeix, ho està fent. Amb els problemes del cotxe solucionats, la seva adaptació al buggy està sent perfecta. «El cotxe s'ha comportat molt bé, encara que seguirem millorant alguns detalls perquè sigui més competitiu», va dir en finalitzar la segona etapa del dia anterior, narrant fins i tot anècdotes com que van perdre un cristall del cotxe i va girar cua per recuperar-lo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT