PUBLICITAT

Peñarroya: «Vull ser més exigent amb Shaun Green»

  • El tècnic esquiva parlar de fitxatges en el mercat d'hivern
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Green, un jugador del que Peñarroya demana molt més que el seu tir Foto: ÀLEX LARA

La tornada als entrenaments ahir a la tarda del BC River Andorra va estar protagonitzada per les paraules de Joan Peñarroya, que va demanar molt més «que un excel·lent llançament» al pivot Shaun Green, el qual va fer el passat divendres contra l'Ourense un dels seus millors partits de la temporada. «Vull ser més exigent amb Shaun perquè penso que és un excel·lent jugador de bàsquet». Així mateix, el tècnic va esquivar les preguntes per les possibles incorporacions que pugui fer el club en el mercat d'hivern, i ho va fer fent broma sobre un canvi entre l'andorrà Toy Gabriel i Pau Gasol, jugador de Los Angeles Lakers de l'NBA.

«Amb Shaun vull ser més exigent perquè penso que és un excel·lent jugador de bàsquet i no només un excel·lent llançador», va dir el tècnic, que va concretar: «Té una qualitat innata pel llançament, però moltes altres coses com que en defensa és molt agressiu, intel·ligent, ocupa molt bé l'espai, i té un rol de lideratge, mentre que en atac no es limita només al llançament exterior, sinó que juga bé amb bot, també al contratac, i més».

EL ‘CANVI' ENTRE GABRIEL I GASOL / El mercat de fixatges està obert i el River Andorra MoraBanc no descartaria alguna incorporació si es millora la plantilla. Preguntat per aquesta possibilitat, el tècnic català va contestar en to de broma que no es plantegen un canvi «entre Toy Gabriel i Pau Gasol». «Jo em dedico a entrenar», hi va afegir quan marxava de la roda de premsa d'ahir a la tarda.

BCA I PALENCIA, SOLS AL CAPDAVANT / La jornada de la LEB Or es va tancar amb la derrota del Breogán a Oviedo, amb la qual cosa Palència i el BCA són líders amb 11 victòries i tres derrotes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT