PUBLICITAT

La sicav de MoraBanc entra a la Immobiliària Colonial

  • Amura Capital invertirà 100 milions d'euros en una ampliació d'accionariat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La immobiliària Colonial ha anunciat que plantejarà als seus accionistes el proper 21 de gener en junta general extraordinària una ampliació de capital de fins a 1.000 milions d'euros, el que representa fins a cinc vegades la seva capitalització borsària actual. L'ampliació donarà el control de la companyia als inversors que han anunciat la seva intenció de subscriure-la, entre ells Amura Capital, sicav vinculada al grup andorrà MoraBanc. També hi entren el grup Villar Mir i el grup colombià Santo Domingo.

El Grupo Villar Mir es convertirà en el principal soci de Colonial, amb més del 30% del total de les accions i una inversió de 300 milions. Per la seva part, Santo Domingo invertirà 100 milions més i Amura Capital, de MoraBanc, també 100 milions d'euros. La resta de l'ampliació es podrà subscriure lliurement al mercat o també cobrir-se capitalitzant part del deute que manté la societat.

L'entrada dels nous inversors diluirà, per tant, la participació dels accionistes actuals a tan sols el 16% del capital de Colonial.

Quan es va conèixer la notícia, els títols del grup immobiliari es van desplomar un 17% a la borsa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT