PUBLICITAT

La Val d'Aran registra una ocupació rècord del 95%

  • Baqueira Beret continua sent l'estació de referència de l'Estat espanyol
EL PERIÒDIC
VIELHA E MIJARAN

Periodic
Esquiadors fent cua a l'estació de Baqueira Beret, a la Val d'Aran Foto: acn

La Val d'Aran va aconseguir xifres excepcionals d'ocupació hotelera i d'esquiadors durant el període de Nadal, el que la situa com la destinació turística líder a l'hivern a l'Estat espanyol, segons la consellera de Turisme, Comerç i Consum del Conselh Generau d'Aran, Anna Díaz. L'estació d'esquí de Baqueira Beret va obtenir el millor resultat durant la jornada del 30 de desembre amb prop de 20.000 esquiadors, xifra rècord de l'estació. Durant els primers quatre dies l'ocupació va ser superior al 70% i els últims dies de l'any es va situar en el 95 %, segons va informar ahir l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

D'aquesta manera, la Val d'Aran tanca l'any 2013 de la millor manera possible, i «gràcies a l'esforç empresarial de tots els que es dediquen al sector turístic, la Val d'Aran segueix estant en un lloc privilegiat com s'ha demostrat en la campanya de Nadal», va afegir Díaz. La consellera de Turisme de la Val d'Aran va explicar que el turisme de segona residència també va ser un dels pilars importants en el turisme nadalenc de la Vall d'Aran, que es mostra fidel a la seva cita amb la neu durant el Nadal i els mesos posteriors fins a finalitzar la temporada d'esquí. La gran afluència de visitants va afavorir el treball de tot el teixit empresarial i turístic del territori. Així, el sector comercial i també el gastronòmic es van veure beneficiats per aquesta gran temporada nadalenca.

L'estació d'esquí de Baqueira Beret continua sent l'estació de referència de l'Estat espanyol després de les xifres de visitants i esquiadors que s'han registrat durant aquest mateix període nadalenc de l'any 2013.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT