PUBLICITAT

De nou sense 2a mànega

  • Mireia Gutiérrez queda fora de les 30 millors a la Copa del Món d'eslàlom disputada a Bòrmio
EL PERIÒDIC
BORMIO / VAL D?ISÈRE

Periodic
Gutiérrez, durant l'eslàlom de la passada Copa del Món a Courchevel Foto: ALEXIS BOCHARD / AGENCE ZOOM

Mireia Gutiérrez no troba la manera de classificar-se per a la segona mànega de la Copa del Món d'eslàlom. Ahir, a Bòrmio (Itàlia), tampoc no ho va poder aconseguir. L'andorrana va fer el 64è temps a la primera mànega i va quedar fora de la segona on es classificaven les 30 millors.

El temps de tall de les 30 classificades va ser 59,96s, de Susanne Riesch (Alemanya), mentre que Gutiérrez va acabar la mànega amb 1min 03,06s, a 3,10s del tall, i a 5,34s del millor temps, que havia estat de Mikaela Shiffrin (Estats Units) amb 57,72s. Precisament va ser Shiffrin la guanyadora absoluta amb un temps global de 2min 00,41s, seguida de la sueca Mikaela Pietilae-Holmner amb 2min 00,54s, i la francesa Nastasia Noens amb 2min 01,03s.

La cursa va tenir com a dificultats la pluja i la neu. La pista va ser trepitjada a peu i van tirar sal, i tot i que estava injectada, hi havia molta neu acumulada des del dissabte. Així, a la pista es van fer molts rails i les dificultats per entrar entre les 30 eren evidents, segons va informar la FAE. De les 30 classificades per a la segona mànega, només hi va haver tres dorsals per sobre del 30, com Michaela Azzola (ITA) amb el 37, Charlotta Saefvenberg (SUE) amb el 33 i Susanne Riesch (ALE) amb el 38. Mireia Gutiérrez tenia el dorsal 70.

«No està mal el que faig fins l'últim intermig a 2 i poc segons. Després faig molt camí i remunto línies i agafo més de dos segons més fins l'arribada», va dir ahir l'andorrana, que hi afegia: «Ens han dit que era impossible entrar, però no canvia res ja que no he fet una bona mànega». La pròxima cita de la Copa del Món d'eslàlom per a Gutiérrez serà el pròxim 14 de gener a Flachau (Àustria).

Pallàs i Raméntol milloren punts / Val d'Isère va acollir ahir un eslàlom FIS amb Carmina Pallàs i Sara Raméntol, amb bons resultats per part de les dues, que van rebaixar punts FIS.

Pallàs va acabar 22a, amb el dorsal 35, amb 1min 27,17s i 44.59 punts FIS, millorant els 53.77 que té a la 6a i última llista FIS publicada per la federació internacional. A la primera mànega, Pallàs va ser 22a amb 43,09s. Pel que fa a Raméntol, va acabar 24a, amb dorsal 51, i amb un temps de 1min 27,59s, amb 47.69 punts FIS que milloren els 91.50 que en tenia. En la primera mànega, Raméntol havia acabat 30a amb 43,71s. «Bons punts, però encara es pot esquiar un segon més ràpid. És el millor resultat de les dues en eslàlom», va manifestar un dels tècnics, David Fillet.

El dia anterior, dissabte, totes dues esquiadores van disputar el gegant FIS, també a Val d'Isère, quedant fora de cursa totes dues en la segona mànega, després d'una bona primera en el cas de Raméntol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT