Soulié remunta en la persecució però queda fora de la mass start

• Finalitza 42a i sense puntuar a la cita de la Copa del Món d'Oberhof
OBERHOF

«Esquiant cada volta em trobava millor. He pogut posar el meu esquí», va dir dissabte Laura Soulié després de finalitzar 42a a la prova de 10km persecució de la Copa del Món de biatló, disputada a Oberhof dissabte . Amb aquest resultat, no es va poder classificar per disputar ahir la mass start –només hi poden competir les 25 millors de la persecució–, i a més va tancar la seva participació a la cita alemanya sense poder puntuar a la competició internacional.

«Del tir només puc tenir remordiment per les dues bales que he fallat en el primer tir dret. Dues era massa, ja que les condicions de tir eren difícils. Però a l'últim tir he sabut gestionar l'excitació i he acabat amb un tir perfecte», va manifestar la biatleta andorrana després d'una cursa en què va remuntar de la 47a posició que sortia –posició que va obtenir a la cursa sprint de divendres– fins la 42a, amb un temps final de 39min 03,0s. «Estic fora dels punts però el que s'ha de prendre en compte és que hi ha molt nivell i una errada et fa perdre molt», va explicar. «En tot cas», va continuar, «sóc positiva i cap endavant per la setmana vinent Ruhpolding». Soulié va fer una cursa amb tres errades de tir que, sobretot en la tercer tirada, quan en va fer dues, la va perjudicar per recuperar encara més terreny.

La cursa va estar guanyada per Darya Domracheva (Bielorússia), que repetia triomf ja que també va vèncer divendres, amb un crono de 33min 35,8s. Segona va ser Kaisa Makarainen (Finlàndia) a 34,6 segons, i tercera Synnoeve Solemdal (Noruega) a 1min 11,7s.