El VPC perd terreny amb el líder en caure 25-0

VILLENEUVE DU PARÈAGE

El VPC Andorra va caure ahir derrotat al camp del Villeneuve du Parèage per un clar 25-0, tot i que els andorrans van donar una bona imatge. En tot cas, els andorrans amb aquesta derrota perden terreny respecte als francesos, que són líders ara en solitari de Promoció amb 36 punts, pels 31 que en té el VPC en la segona posició.

El Villeneuve du Parèage, amb un partit menys en la classificació encara per disputar, va derrotar el VPC Andorra, que comptava amb nombroses i importants baixes, tot i que en conjunt va fer un bon partit. El primer assaig francès va arribar als dos minuts de joc, sense transformació, mentre que el segon, també no transformat, va ser al minut 14. El 10-0 es va ampliar per als locals quan abans del descans el Villeneuve va transformar una penalitat i també va assolir un assaig, ara sí transformat, que donava el 20-0 amb que els dos equips van marxar als vestidors. En la represa, amb el camp molt enfangat, el VPC va rebre un altre assaig que deixava el 25-0 definitiu.