Soulié, 47a i fora dels punts en ?la tornada a la Copa del Món

• L'andorrana comet dues errades de tir i es classifica per a la prova de 10km persecució d'avui
OBERHOF

Soulié, durant l'última cita de la Copa del Món de biatló, a Annecy Le Grand Bornand Foto: Stanko Gruden / AGENCE ZOOM

Laura Soulié va disputar ahir a Oberhof (Alemanya) la prova sprint de la quarta cita de la Copa del Món de biatló i ho va fer amb una actuació que la deixava fora dels punts de la competició, però almenys dins de la prova de 10km persecució d'aquesta tarda a les 17.00 hores. L'andorrana va ser 47a amb un crono total de 26min 09,3s, a 3min 02,6s del millor temps aconseguit per la bielorussa Darya Domracheva, amb 23min 06,7s.

Laura Soulié se situava 44a després de la primera volta al circuit d'Oberhof i just abans de la primera tirada, en el km 2.0, a 11,9 segons del millor crono parcial. En aquest primer tir, amb una errada, va perdre posicions fins la 56a, situant-se a 1min 16,9s. Després de finalitzada la segona volta, en el km 4.3, era 57a a 1min 49,7s de la millor classificada.

En la segona tirada va cometre també una errada però va aconseguir recuperar terreny fins la 48a plaça, a 2min 12,1s. Al finalitzar la tercera i última volta mantenia la 48a posició a 2min 45,9s, mentre que en meta finalment va aconseguir guanyar una posició, amb la 47a definitiva a 3.02,6 de Dormacheva.

Avui es disputa la prova persecució de 10km al mateix escenari alemany, des de les 17.00 hores de la tarda, amb Laura Soulié sortint 47a. Per classificar-se per a la prova mass start de diumenge hauria d'acabar entre les 25 primeres a la persecució. Aquest és el gran objectiu de l'andorrana.