PUBLICITAT

Soulié busca a Oberhof poder ser a la mass start

EL PERIÒDIC
BELLVER DE LA CERDANYA

Laura Soulié torna a la Copa del Món de biatló en la 4a prova de la temporada, a Oberhof (Alemanya), on les condicions del temps, amb pluja, boira i vent, dificulten la competició, però resulta una cosa habitual en aquella estació. Així doncs, la intenció de l’andorrana és mantenir el seu esquí el millor possible, fer-ho perfecte en el tir, i sobretot aconseguir classificar-se per a la mass start del diumenge (15.45 hores). El camí per assolir l’objectiu comença aquesta tarda, a les 18.00 hores, amb la disputa de la prova de 7,5km sprint.
«Les sensacions han estat bones», va dir després de l’entrenament d’ahir. «M’agraden les condicions de neu en aquella pista, les pujades són llargues, i la neu d’aquestes condicions llisca bastant i s’ha d’esquiar amb ritme», hi va afegir tot destacant que la mass start és una cursa que «m’interessa i em motiva».
Per puntuar s’ha de classificar entre les 40 primeres en cada cursa. Així mateix, per ser a la persecució de demà, avui s’ha de classificar entre les 60 primeres en la cursa sprint, i per ser a la mass start del diumenge s’ha de classificar entre les 25 primeres de la prova persecució de dissabte. 

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT