PUBLICITAT

L'ONCA repeteix l'exitós concert de Cap d'Any Ordino

  • Començarà amb la obertura d'?El barber de Sevilla' de Rossini
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imatge d'un concert de l'ONCA a l'Auditori Nacional. Foto: ÀLEX LARA

L'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), dirigida per Salvador Brotons, repetirà protagonisme en el Concert de Cap d'Any Ordino i Fundació Crèdit Andorrà 2014. El tradicional recital de valsos tindrà lloc demà, dia 1, a les 19 hores, a l'Auditori Nacional d'Andorra, a Ordino.

L'ONCA i Salvador Brotons repeteixen l'experiència de l'any passat, quan van interpretar per primera vegada aquest concert junts, però amb un programa renovat, que estarà integrat per una primera part eclèctica dedicada a Gioachino Rossini, Agustí Borgunyó i Garriga i Aram Khatxaturian, i per una segona part en la qual Johann Strauss serà el protagonista.

El concert començarà amb la festiva Obertura de l'òpera El barber de Sevilla de Rossini, seguida de L'aplec d'Agustí Borgunyó i Garriga. La tercera peça de la primera part serà la Masquerade Suite d'Aram Khatxaturian. La suite comença amb un vigorós i conegut vals in crescendo molt apreciat pels melòmans. La segona part del concert estarà dedicada exclusivament a Johann Strauss, el més prolífic i exitós compositor de la saga dels Strauss, del qual s'interpretaran tres valsos: Roses del sud, Contes dels boscos de Viena i Vals de l'emperador, i dues polques: Eljen a Magyar! i Express.

Venda d'entrades/ Les entrades del Concert de Cap d'Any Ordino i Fundació Crèdit Andorrà és poden comprar a l'Oficina de Turisme d'Ordino i a l'Oficina Nacional de Turisme d'Andorra la Vella. El preu de l'entrada és de 40 euros i de 20 euros per a les localitats del cor i algunes de laterals.

EL DIRECTOR / Salvador Brotons, fill d'una família de músics barcelonins, té una llarga i intensa trajectòria com a director i alhora compositor, amb més de 110 peces compostes i gravades en diversos discos, que li han permès obtenir premis internacionals de composició.

A Espanya ha estat director de l'Orquestra Ciutat de Barcelona, la Ciutat de Palma i la Simfònica del Vallès. Actualment dirigeix la Vancouver Symphony i la Banda Municipal de Barcelona. En el terreny de la investigació musical, es dedica a recuperar obres orquestrals dels compositors històrics amb l'orquestra Jove dels Països Catalans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT