PUBLICITAT

Gutiérrez pateix el mal estat de la pista

  • L'andorrana cau en la primera mànega a Lienz
EL PERIÒDIC
LIENZ

Periodic
Gutiérrez, en la cita de Copa del Món a Courchevel, el mes passat. Foto: Alexis Boichard / Agence Zoom

Mireia Gutiérrez va patir ahir les conseqüències d’una pista en mal estat. La pluja va ser present durant tota la jornada en la Copa del Món d’esquí alpí que acollia l’estació austríaca de Lienz i la corredora andorrana, que partia amb el dorsal 70 de 75 participants, va acabar al terra en la disciplina que més domina, l’eslàlom. 

Gutiérrez havia d’arriscar si volia ser una de les trenta primeres i accedir a la segona mànega i va caure en l’intent, igual que d’altres 21 que per diferents motius no van poder creuar la meta i tenint en compte que 24 més es van quedar fora del temps de tall.

La primera espasa femenina de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) es va trobar una pista molt marcada en la part alta i amb pluja i poca visibilitat. Pel que fa al seu esquí, va entrar massa directa en un triple interior que va provocar la caiguda. Fins el moment, havia passat pel primer pas de control amb 1,81 segons de retard respecte al millor temps en aquest punt, i en la 59a posició. La primera mànega havia estat guanyada per la nord-americana Mikaela Shiffrin amb 56,16s.

SCHILD, DE RÈCORD / La guanyadora final, però, va ser l’esquiadora austríaca Marlies Schild, que davant el seu públic va poder celebrar la seva 35a victòria en eslàlom de Copa del Món, convertint-se així en la primera dona que arriba a aquesta xifra. Shiffrin va registrar el segon millor temps amb mig minut més i a 22 centèsimes d’ella va aturar el crono l’alemanya Maria Hoefl-Riesch, que va copar el podi.

La pròxima cita de Copa del Món d’eslàlom per a Gutiérrez, que havia ser a Zagreb (Croàcia), s’ha cancel·lat i es disputarà a Bormio (Itàlia), el pròxim 5 de gener. 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT