PUBLICITAT

Propostes d'oci a la Seu d'Urgell

  • El parc de Nadal i Santa Innocència capitalitzen les activitats programades per a infants i joves
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Els infants i les seves famílies gaudint d'una actuació en una edició anterior del parc de Nadal Foto: EL PERIÒDIC

El programa nadalenc El Món Màgic de les Muntanyes de la Seu d'Urgell té preparades per aquests dies de festa tot un seguit d'activitats dirigides als infants i a les famílies. Així, la Seu d'Urgell torna a organitzar, coincidint amb les vacances escolars, el parc de Nadal al poliesportiu municipal. El parc de Nadal va adreçat als nens i nenes de fins a 12 anys i el preu de l'entrada és de 2 euros.

El parc obrirà el pròxim divendres, 27 de desembre fins el diumenge 29, de les 11 del matí a la una i mitja de la tarda, i de les quatre de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. Els infants podran fer tallers de tota mena com ara elaborar xapes i imans del Món Màgic de les Muntanyes; fanalets de Reis; natura; pintura; maquillatge; reciclatge; titelles i postals; així com els jocs de sempre: jocs gegants, inflables, circuit vial, ludoteca infantil, contacontes, photocoll del Minairó, munyir la vaca, exhibició de dansa, rocòdrom, entre d'altres activitats, que aniran a càrrec dels Diables de l'Alt Urgell, Mossos d'Esquadra, Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet, Biblioteca Sant Agustí de la Seu, Aubèrria, Nordic Walking, el SEM, gent gran de la Seu i la campanya de civisme La Seu és casa teva. Cuida-la!

Santa Innocència

Una de les novetats serà el dia jove, dissabte 28 de desembre, a la sala polivalent de la zona esportiva amb activitats adreçades als joves. Santa Innocència Jove sorgeix de la iniciativa de l'entitat juvenil Gall Negre en col·laboració amb la regidoria de joventut de l'Ajuntament de la Seu per realitzar diferents activitats, tant lúdiques com esportives amb el suport d'altres entitats de la ciutat i la comarca.

Davant d'aquesta proposta dirigida als joves, la regidora de Joventut de l'Ajuntament urgellenc, Meritxell Planes, va explicar ahir que “apostem per aquesta iniciativa juvenil per tal que, també, una franja d'edat més jove pugui trobar un espai lúdic». Planes va afegir que “felicitem a l'entitat organitzadora Gall Negre per poder-ho tirar endavant, ja que va en la línia d'un dels objectius de la regidoria: que els joves es mostrin proactius i organitzin activitats”.

Espai Ermengol

Per divendres, 3 de gener, l'Espai Ermengol de la Seu d'Urgell també organitza un taller de natura. L'activitat s'iniciarà a les 11 del matí i anirà a càrrec d'Aubèrria. Aquesta activitat estarà adreçada a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys, i tindrà com a objectiu donar a conèixer el patrimoni natural de la comarca de l'Alt Urgell. Per participar-hi cal inscriure's prèviament a [email protected] o trucant al 973 35 15 11 (Turisme Seu). L'activitat és gratuïta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT