Contra la bèstia negra de nou amb la Copa en joc

• River MoraBanc i Burgos tornen a trobar-se en l'última jornada de la primera volta al Poliesportiu
I. MOURE

Ara farà un any, River i Ford Burgos van enfrontar-se al Poliesportiu en la darrera jornada de la primera volta. Tots dos, primer i segon, amb el bitllet per la final de la Copa, però qui guanyava assoliria el primer lloc que abans del partit tenien els de Joan Peñarroya, amb un triomf més. Van vèncer els castellans 75-86 i també ho farien en la Copa i en l'última jornada de la fase regular que obligava als tricolors a jugar el play-off d'ascens.

Una situació pràcticament idèntica viurem demà a les 17.00 hores al Poliesportiu. És l'última jornada de la primera volta i el River MoraBanc, líder, torna a medir-se amb un Burgos que comta amb un triomf menys. L'única diferència és que l'equip que dirigeix Joan Casadevall, ara amb Maresch a les seves files, és cinquè en la taula amb el mateix bagatge que l'Oviedo i a un punt de Breogan, Palència i Corunya, tots tres igualant els números dels tricolors, que malgrat tot tenen l'average mot a favor.

Navarro, com havia dit Peñarroya dilluns, va assegurar: «Serà un partidàs i volem jugar la Copa, i a casa».