PUBLICITAT

Cauen un 10% les vendes de Nadal respecte el 2012

  • Miralles diu que hi ha «prudència en la despesa»
L. F. M
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

«Les vendes estan un 10% per sota de les de l'any passat a aquestes dates», va explicar ahir Antoni Miralles, vice-president de la Federació d'Associacions de Comerciants d'Andorra (FACA). Miralles va destacar que tan el client de fora com el d'Andorra «no estan fent una despesa important», a banda, la majoria de compres «s'han fet a última hora», i van quedar concentrades els dies 23 i 24.

El portaveu de la FACA va parlar de «prudència en la despesa», i va concloure que «no és el que esperàvem». L'únic sector que va «aguantar la despesa» va ser el de l'alimentació i el de la tecnologia: «els nous models de les consoles, la PS4 i la X-Box han animat les vendes», també es va mantenir gràcies als mòbils i les tablets.

Miralles finalment va dir que amb l'elevada ocupació que s'esperen per aquestes festes i gràcies a les rebaixes i les promocions, esperen augmentar les vendes. També va dir que amb els tancaments de les Avingudes Meritxell i Carlemany «potser s'ha animat una mica la venda en aquella zona», però «Maria Pla i Prada Roman estan molt parats». H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT