PUBLICITAT

Visa veu a Marín, Soulié i 'Mimi' consolidats en l'elit

  • «Falta experiència per fer alguna cosa gran», matisa el director tècnic
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els esquiadors de la FAE en la tradicional foto de Nadal que fan cada 24 de desembre, ahir a l'Hotel Plaza Foto: TONY LARA

La tradicional foto de Nadal que la família de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) es fa cada any el 24 de desembre no ha fallat a la cita per acomiadar el 2013. Tothom estava a l'Hotel Plaza. Directius, cos tècnic i corredors, sense cap absència destacada. Carles Visa tampoc va fallar al balanç del que portem de temporada i de les seves paraules es va poder extraure una idea clara: el director tècnic veu a Lluís Marín, Mireia Gutiérrez i Laura Soulié com esquiadors consolidats en l'elit.

En el cas del surfista de neu i de la biatleta va ser clar: «Els hem pogut veure en moments en què han pogut fer grans coses», és el cas de Soulié a la Copa del Món d' Oestersund, on va arribar a ser tercera durant una bona estona o el de Marín a Montafon, on va acabar cinquè i a poder fer el segon podi de la seva carrera en la Copa del Món. «Els falta experiència per fer un gran resultat», va dir incloent també a Gutiérrez en aquest missatge: «Ella està en el grup de les millors del món i està demostrant en les proves FIS que és una corredora d'elit».

Sobre Kevin Esteve, Visa va detallar que els resultats «no mostren el seu nivell» i va mostrar-se «content en general» amb la feina dels joves de la secció d'alpí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT