PUBLICITAT

El Cirque du Soleil tornarà si «escolta les condicions»

  • Camp afirma que les negociacions són constants
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de l'espectacle Scalada, l'estiu passat Foto: ÀLEX LARA

Les negociacions amb el Cirque du Soleil perquè torni a actuar al Principat a l'estiu es mantenen i les converses són constants. Segons va explicar el ministre de Turisme, Francesc Camp, l'objectiu és tancar l'acord «el més aviat possible» però el contracte de la companyia canadenca amb Port Aventura ha fet que es retardi el tracte amb Andorra. Camp va indicar que s'han posat sobre la taula «condicions addicionals pel fet que vingui» i «si en aquestes condicions amb més o menys mesura se'ns escolta, tornarà».

Tot i que el ministre va afirmar que no hi ha una data per tancar aquest acord, va assenyalar que dintre d'aquestes noves condicions hi ha diverses qüestions.

Quan es va saber que la prestigiosa companyia canadenca s'isntal·laria al parc temàtic tarragoní, el ministre ja va advertir que afectaria a les negociacions i les allargaria.

Un cop es va conèixer l'impacte econòmic generat per la presència del Cirque du Soleil al Principat –xifrat en 8,5 milions d'euros, per una inversió de 2,6 milions–, Camp va assegurar que aconseguir repetir l'experiència comptant amb la presència, novament, de la companyia canadenca, era «la prioritat» d'Andorra Turisme. De totes maneres, ja aleshores es va plantejar la necessitat de renegociar alguns aspectes «a millorar» des del punt de vista andorrà.

El Cirque du Soleil estarà els mesos de juliol i agost a Port Aventura, oferint l'espectacle Kooza per a 2.400 persones diàriament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT