PUBLICITAT

Detingut un andorrà de 28 anys per maltractaments

  • L'home, de 28 anys, també està acusat d'un delicte de resistència greu
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir durant la darrera setmana dotze persones, entre elles un home de 28 anys de nacionalitat andorrana, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic, a més d'un d'injúries i de resistència greu a funcionaris de la Policia. Els fets van passar poc abans de les 21 hores a Escaldes-Enogordany. D'altra banda, també es va detenir a tres persones en possessió d'estupefaents, i quatre per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Pel que fa a altres delictes, es va detenir un noi de 18 anys no resident i de nacionalitat dominicana com a presumpte autor d'un delicte de tinença i port il·legal d'una navalla, després que la matinada de diumenge esgrimís i amenacés diverses persones amb l'arma a l'exterior d'un local d'oci nocturn d'Andorra la Vella.

També el mateix diumenge a la matinada, es va detenir un resident espanyol de 19 anys com a presumpte autor d'amenaces, injúries i resistència greu a la Policia, a les proximitats d'un local d'oci d'Andorra la Vella. I seguint en el diumenge, poc després de mitjanit, es va detenir a Escaldes un andorrà de 19 anys, com a presumpte autor d'un delicte de venda de producte estupefaent, després que li fossin decomissats 24,5 grams de marihuana. Una hora més tard, a un aparcament d'Arinsal, dos joves –un d'ells andorrà i l'altre no resident espanyol, de 21 anys tots dos–, van ser detinguts per un delicte de possessió de droga tòxica. Se'ls va trobar 0,4 grams de MDMA i 2,5 grams de marihuana-.

Finalment, la Policia també va informar que el passat dilluns es va detenir a Escaldes un andorrà de 47 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual, mentre que divendres es va detenir un resident espanyol de 20 anys per no haver respectat una ordenança penal de suspensió del seu permís de conduir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT