PUBLICITAT

Crèdit Andorrà facilita que tres joves continuïn els seus estudis

  • Les beques són per a estudis de postgrau en direcció i advocacia
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els tres becats per aquest any posen davant les càmeres, ahir Foto: TONY LARA

La Fundació Crèdit Andorrà va celebrar ahir el tradicional acte d'entrega de beques per a cursar estudis de postgrau. Aquest any, els afortunats cursaran màsters de management i de dret. Concretament, un seguirà un màster de Management a l'Escola d'Alta Direcció i Administració (EADA) de Barcelona; un altre farà un màster de Management Internacional a ESADE, també a Barcelona; i el tercer farà un doble màster en advocacia i direcció d'empreses, també a ESADE.

Els tres estudiants –Aitor Fuster, Lorena Jordana i Oriol Giró– van coincidir en assenyalar que si no fos per la important ajuda que representa la beca seria molt difícil haver seguit amb els estudis escollits, doncs les matrícules en escoles de negocis de prestigi «són molt cares». La beca cobreix la matrícula i mensualitats per fer front a la manutenció. De la mateixa manera, es van mostrar orgullosos de ser els escollits per la Fundació Crèdit Andorrà per rebre aquesta ajuda, que alhora representa un reconeixement a la seva trajectòria acadèmica.

El primer dels becats, Aitor Fuster, ha fet els estudis d'Enginyeria Aeronàutica, i veu el màster en direcció empresarial com un bon complement. Per la seva banda, Lorena Jordana confia en què el màster l'ajudi a aprofundir en els coneixements sobre gestió internacional i li permeti conèixer diferents formes de gestió arreu, per després tornar a Andorra «a portar el meu granet de sorra». Finalment, Oriol Giró es proposa fer un doble màster i n'assenyala la vocació internacional.

EL TESTIMONI DE L'EXBECAT / Albert Gomà va ser becat l'any passat. Gràcies a l'ajuda de la Fundació Crèdit Andorrà va poder acabar un màster en enginyeria del terreny, que li ha servit per estudiar l'aprofitament de l'energia geotèrmica com a alternativa de calefacció, una tecnologia que assegura té un «potencial molt gran» en la seva aplicació al país, per contribuir a reduir la dependència del gasoil. Per Gomà, obtindre la beca va significar poder-se centrar en els estudis i no pensar en buscar una feina per mantenir-se.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT