PUBLICITAT

Repartir il·lusió al CAI

  • L'Associació de vehicles antics porta el Pare Noel i altres personatges coneguts al centre de la Gavernera a entregar-hi regals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El Pare Noel arriba, ahir, a la Gavernera Foto: ÀLEX LARA

Els joves del centre d'acollida de La Gavernera van rebre ahir la visita del Pare Noel, que va arribar amb una caravana de vehicles antics i acompanyat d'altres personatges famosos. Es tracta d'una iniciativa de l'Associació andorrana de vehicles antics (AAVA) que any rere any porta regals als nens i joves de la Gavernera per desitjar-los un bon Nadal i portar «una mica d'il·lusió», com va assenyalar el president de l'entitat, Jordi Cerqueda.

Una desena de vehicles antics van formar part de la sortida solidària de l'AAVA per portar regals als nens i joves del centre d'acollida La Gavernera. Després de fer una rua pels carrers d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, els cotxes van arribar al centre transportant personatges coneguts com el Pare Noel, la Minnie Mouse o el gat Silvestre.

Un cop allà, el Pare Noel va lliurar els regals i va desitjar unes bones festes als usuaris del centre. «És una idea de fa temps i per nosaltres representa acabar l'any», va explicar el president de l'AAVA, Jordi Cerqueda. A més dels obsequis que lliuren als nois i noies, «representa una mica d'il·lusió en aquests dies en què tothom s'ho passa bé i ells potser no tant», va afegir Cerqueda.

Els joves van poder pujar als vehicles i compartir una estona amb els personatges de ficció mentre gaudien d'una xocolata calenta. Encara que aquest any els usuaris eren pràcticament tots adolescents, com va afirmar el secretari de l'entitat, Lluis Dejuan, «el Pare Noel porta il·lusió per a tothom», i aquests joves potser ho necessiten «més que ningú» i ho gaudeixen igual.

La voluntat és poder seguir portant aquesta alegria als joves que resideixen a La Gavernera i per això esperen poder continuar amb aquesta activitat els propers anys, va explicar Cerqueda a l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT