PUBLICITAT

Els Minairons reparteix 200.000 euros d'un quart premi

  • Aquesta administració de loteria de la Seu ja havia tingut sort el 1994
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
La propietària de l'administració afortunada brinda, ahir, amb la família Foto: ACN

L'administració número 1 de la Seu d'Urgell, coneguda com Els Minairons, va celebrar els 200.000 euros que va repartir en el sorteig de la grossa de Nadal, celebrat ahir, corresponents a part d'un quart premi. En concret va vendre una sèrie del número 79800, deu dècims venuts per finestreta. Els responsables de l'administració es van assabentar del premi que havien repartit a casa on estaven seguint el sorteig per televisió. Diversos veïns i curiosos es van acostar fins a l'administració tot i que cap dels afortunats amb el premi, segons va explicar la propietària de l'administració. Aquesta administració ja havia donat part del cinquè premi de la rifa de Nadal l'any 1994.

Els responsables de l'administració de loteria Els Minairons de la Seu d'Urgell es van adreçar fins a l'establiment després de conèixer a casa, on estaven seguint el sorteig per televisió, que havien venut una sèrie del quart premi de la rifa de Nadal. Diversos veïns també s'hi van apropar per felicitar la propietària de l'administració, Maria José Alviñá, que va brindar amb cava amb la seva família. Allí es van viure algunes escenes d'alegri, tot i que cap dels afortunats del premi no s'hi va acostar ni tampoc van trucar per telèfon a l'administració, segons va explicar a l'ACN Alviñà.

La venedora de loteria va explicar que l'administració havia venut una sèrie del número 79800, en concret deu dècims, tots per finestreta, motiu pel qual Alviñà no sabia quines persones havien pogut ser les afortunades i si són o no de la localitat. En total, aquesta administració va repartir 200.000 euros.

L'administració Els Minairons ja va donar l'any 1994 part d'un cinquè premi també del sorteig de la Grossa de Nadal, així com un primer premi de la loteria de l'Estat al maig del 2004, en què va repartir uns 9.000 euros,segons informa l'ACN.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT