PUBLICITAT

Marín cau a la primera en la final de Lake Louise en perdre l'equilibri

  • S'ha hagut de conformar amb la 25a posició i 60 punts per passar a ser onzè en la general
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marín ?a l'esquerra? en la Copa del Món de surf de neu de Montafon Foto: Sindy THOMAS / AGENCE ZOOM

Tot s'ha girat en contra aquest cap de setmana en les competicions dels esquiadors de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), principalment en les Copes del Món.

Començant pel surf de neu, Lluís Marín va atraure tota l'atenció el dissabte a la nit –hora d'Andorra– en les finals del boardercross de Lake Louise, la segona cita mundialista de la temporada que va ser retransmesa en directe per ATV. L'andorrà arribava de fer el vuitè millor registre en les qualis però la il·lusió per veure'l no va durar més de deu minuts, el que va durar la primera sèrie i l'inici de la segona en la qual hi havia ell.

Marín tenia com a rivals el finlandès Anton Lindfors, el polonès Maciej Jodko i el nord-americà Nate Holland i es va posar al capdavant tirant de la gran sortida que té, però en el tercer revolt, a esquerres, va perdre l'equilibri i es va quedar enrere. Després, intentant recuperar terreny perdut a la desesperada, va caure i va dir adéu a qualsevol opció d'entrar entre els dos primers.

Finalment va acabar el 25è i va sumar 60 punts per acumular un total de 510 i baixar del cinquè lloc –aconseguit a Montafon– a l'onzè de la classificació general.

També dissabte, Kevin Esteve va rendir per sota de l'habitual en el descens de Copa del Món d'esquí alpí a Val Gardena, on va acabar el 64è amb 62,72 punts, molt lluny dels 32,45 que té en aquesta disciplina.

De la seva banda Marc Oliveras tenia doble cita de Copa d'Europa a Madonna di Campiglio. Dissabte un descens i diumenge un altre. A tots dos va obtenir la 31a posició, ben a prop dels 39.81 punts que té actualment.

Per acabar, ahir Maeva Estévez va finalitzar la 27a malgrat patir una caiguda –sense conseqüències– en la segona Copa d'Europa de boardercross de surf de neu que disputava a Cortina d'Ampezzo. Dissabte, en el mateix escenari havia obtingut la 24a plaça.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT