El FC Andorra iguala un 3-0 en deu minuts i deixa escapar el triomf

• L'equip de Justo Ruiz acaba l'any amb una gran imatge al camp del Torreforta
ESCALDES-ENGORDANY

El futbol va ser just a Torreforta i el FC Andorra va poder rescatar un punt en un partit que tenia perdut i que al final fins i tot va poder guanyar (3-3). Però sobretot, l'equip de Justo Ruiz va deixar una gran imatge en el darrer duel del 2013 davant un equip de la part alta que fa sis jornades que no coneix la derrota.

Va sonar el xiulet inicial i els tricolors es van fer amb la pilota per utilitzar-la amb bon criteri davant la sorpresa dels locals. Va poder arribar el 0-1 arran d'una centrada de Xux Rubio que va rematar Juli i que un defensa va salvar sota pals i poc després, en una falta lateral, va arribar l'1-0. Era el minut 28, el gol va fer mal i en ple desconcert tricolor va arribar el segon gol.

En el descans Justo no va voler fer cap canvi perquè veia que l'Andorra era superior, però només començar la segona part va arribar el tercer. Els tricolor, lluny d'anar-se avall, va tirar d'orgull, va mantenir el bon joc fins que van arribar 10 minuts de bogeria en els quals van marcar Leo a la sortida d'un córner (minut 61), Òscar de cap aprofitant una centrada (65') i Ildefons Lima de penal comès sobre Sebas (69').

Quedaven 20 minuts i amb els locals totalment desubicats l'Andorra va buscar la victòria. Leo la va tenir i no va va aprofitar, però malgrat tot Ruiz va afirmar estar content «perquè les sensacions han estat bones i portem tres partits sense perdre». El pròxim partit serà el 12 de gener, a casa davant el Tàrrega.