PUBLICITAT

Vallnord, l'estació europea amb més seguidors a Facebook

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

L'estació d'esquí de Vallnord és pionera a les xarxes socials. Segons va informar ahir el domini, aposten per la tecnologia 2.0 no tan sols als tres sectors de Vallnord, on és possible connectar-se mitjançant el sistema Wi-Fi –fins i tot des dels remuntadors i a les pistes d'esquí–, sinó també per la dinamització del pla de xarxes socials. Des que Vallnord va entrar a Facebook, concentra la comunitat esquiadora més gran d'Europa amb 115.172 fans (sumant els seguidors de les pàgines de Vallnord i Vallnord Snowparks).

El rànquing el completen Herz der Alpen, amb 108.761 seguidors, i l'estació francesa Megève, amb 105.489. En l'àmbit internacional, Vallnord ocupa la tercera posició, per darrere de dos complexos amb més volum i més quilòmetres de pistes: Whistler (Canadà), amb 126.706 seguidors, i Vail (Colorado), amb 126.553.

D'aquesta manera, l'estació andorrana es converteix en una de les preferències dels usuaris de Facebook a l'hora d'escollir destinació de neu, i això implica que la comunitat «sigui una valuosa eina de comunicació i informació amb continguts propis per a les xarxes socials», van exposar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT