PUBLICITAT

Segon podi de la temporada per a 'Mimi' Gutiérrez

  • Lluís Marín manté el nivell top-ten i acaba vuitè en les qualis de la Copa del Món de Lake Louis
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Mireia Gutiérrez, a Schladming Foto: ZOOM AGENCE / alexis boichard

Mireia Gutiérrez va assolir ahir en l'eslàlom FIS de la Plagne (França) la segona posició, per la qual cosa obté el segon podi de la temporada 2013-2014 dues setmanes després del que va fer Val Thorens en una altra FIS. La primera espasa femenina de la secció d'alpí de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) només va ser superada per la corredora local Sandrine Aubert i va estar molt a prop de rebaixar els punts en aquesta disciplina: en té 20,06 i ahir en va sumar 20,67.

Més fluix va estar Kevin Esteve en el supergegant de la Copa del Món de Val Gardena. Va acabar el 54è dels 57 que van acabar una mànega en la qual van ser desqualificats 14 participants. Esteve sortia amb el dorsal 67 i la pista ja massa trepitjada, però tot i així va marcar 61,58 punts, molt llunyans als 33,87 que té.

En surf de neu Lluís Marín no va tenir problemes per superar les qualis en el boardercross d'ahir a Lake Louis (Estats Units) i de fet continua mantenint-se en el top-ten, en fer el vuitè millor registre de 72 riders. Avui en les finals pot ser un gran dia per a l'esport andorrà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT