PUBLICITAT

Aprovat alt a l'avinguda Carlemany sense trànsit

C. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Dins l'Observatori del segon semestre del 2013 el CRES ha reservat un apartat a l'avinguda Carlemany i a la seva conversió a espai per a vianants. Dels resultats se'n desprèn que el nombre de defensors del projecte ha augmentat respecte abans de tirar-se endavant. Així, el 72,5% aposta per donar continuïtat a una avinguda sense trànsit, un percentatge que era del 55% abans de l'aprovació del projecte, segons va destacar Micó. Pel que fa als detractors, ara són el 16,6% quan abans eren un quart de la població.

El que els enquestats destaquen més del nou espai sense vehicles és el mobiliari urbà i l'embelliment de l'avinguda, el confort per passejar i per comprar, i les accions de dinamització i ambientació que s'han dut a terme a la zona els darrers mesos. Per al contrari, el que més ha empitjorat és la mobilitat de vehicles per la parròquia, així com els accessos i la senyalització de l'avinguda,

Paral·lelament, gairebé la meitat dels andorrans aposta perquè aquesta iniciativa s'estengui a d'altres zones del país. La zona més ben posicionada és l'avinguda Meritxell, seguida del casc antic de tots els pobles, l'avinguda Riberaygua i el centre del Pas de la Casa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT