PUBLICITAT

El Club de patinatge artístic presenta espectacle demà

  • El festival comptarà amb 16 coreografies individuals i de grup
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Demà, dissabte 21 de desembre, a les sis de la tarda, tindrà lloc al Pavelló poliesportiu municipal de la Seu d'Urgell el festival nadalenc El Món Màgic dels Patins, organitzat pel Club de Patinatge Artístic de la Seu d'Urgell, que s'inclou dins de la programació de Nadal, El Món Màgic de les Muntanyes. La regidora de Festes i Tradicions de l'Ajuntament urgellenc, Meritxell Planes va explicar ahir que «aquesta col·laboració amb el Club de Patinatge Artístic de La Seu d'Urgell en la confecció del programa d'actes nadalencs és molt positiva». El Món Màgic de les Muntanyes, és un projecte de ciutat que cada any suma més entitats que «aporten el seu granet de sorra per fer-lo més gran i participatiu», va afirmar Planes. La presidenta del club, Rosa Ginesta, va afegir que «hem volgut aprofitar aquestes dates tan assenyalades per fer un festival lligat al nostre Món Màgic de les Muntanyes». I va argumentar que «ens fa molta il·lusió, i esperem que la gent que venen d'altres clubs d'arreu de Catalunya tinguin ganes de tornar a la Seu, no només per venir a patinar sinó també a gaudir de totes les nostres tradicions».

El club i les actuacions / El festival de patinatge artístic s'iniciarà amb un ball de dansa i amb la presentació del Club Patinatge Artístic La Seu d'Urgell que anirà acompanyada d'una exhibició de teles acrobàtiques.

El programa del festival pretén fer arribar la màgia del Nadal als espectadors amb diverses actuacions tant dels patinadors i patinadores del Club de Patinatge Artístic de La Seu d'Urgell com del Solsona Patí Club; del Club Patí Tremp; del Club Patinatge Artístic Santa Eulàlia de Roquetes; del Club Hoquei Patinatge Artístic Cadí de la Seu d'Urgell; i del Club de Patinatge Artístic de caldes d'Estrac.

El festival comptarà amb un total de 16 actuacions de patinatge artístic, amb coreografies individuals i de grup. Els patinadors i patinadores evocaran el món màgic de les muntanyes, amb personatges com ara els minairons i les fades del bosc, i altres representacions dels elements com ara la terra, l'aigua i el foc. També faran evocaran el món fantàstic d'Avatar. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT