• Acaba 53è en les ?qualis' de la Copa del Món d'slopestyle conscient de que pot millorar més
ESCALDES-ENGORDANY

Jordan ?dorsal 70?, dimecres en les ?qualis' de Cooper Mountain Foto: FAE

Scotty Jordan ha demostrat que la lesió al genoll per la qual es va tirar pràcticament tota la temporada passada en blanc és història.

El corredor d'estil lliure de la Federació Andorrana d'Esquí va debutar el dimecres a la nit –hora d'Andorra– en la Copa del Món d'slopestyle a Cooper Mountain (Estats Units), amb la més que complicada classificació per als Jocs de Sotxi a l'horitzó. Jordan és conscient que li falta ritme de competició i agafar més confiança, però malgrat tot va demostrar que cada vegada està més a prop del seu nivell real, el d'abans de la lesió. Finalment va ser el 53è en les qualificacions sobre un total de 91 participants i 14è en la seva mànega.

Amb aquest resultat i els 63,99 punts obtinguts no va tenir prou per acabar entre els quatre primers de la seva mànega i poder disputar les finals de demà tot i que segons va assegurar, torna «amb confiança» i amb la sensació de que té molt marge de millora tant en les figures com en la recepció. Segons l'entrenador Guy Díaz: «Comencem a veure l'Scotty real. S'ha esforçat molt en una prova amb corredors d'un nivell estratosfèric i sé que és capaç de millorar, però necessita temps abans de plasmar la seva progressió en les rondes de competició».

LLUIS MARÍN, A EsCENA AVUI / Lluís Marín torna avui a la Copa del Món de boardercross després de la magnífica cinquena posició que va aconseguir fa dues setmanes a Montafon. La cita d'avui és a Lake Louis (Canadà), on hi ha 70 riders dels quals 32 passaran a les finals. La gran esperança andorrana no hauria de tenir problemes per obtenir la classificació vist el gran moment de forma en que està i el resultat de fa quinze dies. Ja va dir fa poc que es veia capaç de guanyar una prova i aquest auguri es veu més a prop que lluny.

ESTEVE, FLUIX EN LES SESSIONS / Kevin Esteve va disputar ahir el segon entrenament del descens de la Copa del Món d'alpí de Val Gardena (Itàlia). L'andorrà va millorar en un segon el temps d'ahir, però de nou va finalitzar massa distanciat, a gairebé set segons, del millor crono, el del Canadenc Erik Guay. Avui Esteve afronta el supergegant i demà el descens.

Pel que fa a Marc Oliveras, es va desplaçar a Madonna di Campiglio –després de fer dimecres el primer entrenament a Val Gardena amb Esteve– per afrontar un supergegant de la Copa d'Europa que finalment es va cancel·lar per les males condicions de temps.

Per últim, Mireia Gutiérrez va disputar un gegant FIS a la Plagne, en el qual no va poder finalitzar una primera mànega en la qual es van produir 20 abandonaments.