PUBLICITAT

Caldea i Inúu tancaran amb un dèficit de 3,5 M d'euros

  • El cost del llançament del nou centre explica part dels comptes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Exhibició de natació sincronitzada, el dia de la inauguració d'Inúu Foto: ÀLEX LARA

El consell d'administració de la Semtee, la societat explotadora de Caldea i Inúu, va aprovar dimarts les previsions de tancament dels comptes del 2013 amb una estimació de 3,5 milions d'euros de dèficit. Segons la responsable de comunicació, Laurence Favrel, aquesta situació es deu a la despesa pel llançament del nou centre Inúu i a uns primers mesos d'explotació «més lents» del que s'esperava. Amb tot, Favrel va exposar que la voluntat del consell d'administració és «invertir la tendència» i per això es confia en la tasca del nou director general, Miguel Pedregal, que s'incorporarà el proper 7 de gener.

Els números de Caldea són similars als de l'exercici anterior i Inúu «ha costat més del que es preveia». Així, la despesa pel llançament d'Inúu i la freqüentació més baixa de la prevista inicialment al centre són els dos factors que expliquen que la previsió de tancament dels comptes del 2013 apunti a un dèficit de 3,5 milions d'euros. Amb aquesta situació van aprovar la previsió de tancament de l'exercici 2013 els membres del consell d'administració de la Semtee, així com la incorporació del nou director general, Miguel Pedregal, el proper 7 de gener.

Segons va comentar la responsable de comunicació a l'ANA, la transició entre Carles Pasquet i Miguel Pedregal s'ha fet «de mutu acord» i la incorporació del darrer es deu al seu perfil més comercial que ha d'ajudar a definir l'estratègia d'Inúu i les accions per revertir la tendència econòmica del centre.

La voluntat del consell d'administració és la «d'invertir la tendència» i fer esforços per recuperar aquest dèficit, assenyalava la responsable de comunicació. Per això continuaran treballant per millorar la imatge i la notorietat d'Inúu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT