PUBLICITAT

La Policia canvia els cotxes afectats a les fronteres

  • Són 69 nous vehicles entre cel·lulars, zetes, combis i tot terreny
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Els nous vehicles de la Policia espanyola en la presentació d'ahir Foto: DIRECCIÓ GENERAL DE POLICIA

El director de la Policia va presentar ahir a Madrid els nous vehicles uniformats que reforçaran la seguretat a les fronteres i ajudaran a millorar la tasca preventiva, l'accés a zones de difícil orografia, el desplaçament d'agents i el trasllat de ciutadans. Els vehicles aniran retolats amb la paraula «fronteres» per posar de manifest l'ús exclusiu per al qual han estat concebuts, facilitar la identificació del vehicle i accentuar l'especialització dels agents. La Policia Nacional compta des d'ahir amb 69 vehicles uniformats més que serviran per millorar la presència policial i la tasca preventiva en aquelles demarcacions amb major incidència en matèria d'estrangeria i fronteres. Es tracta de 35 combis, 10 tot terreny, 10 cel·lulars i 14 zetes. Els 14 cotxes radiopatrulla tipus Z i les 35 combis facilitaran el desplaçament d'agents especialistes en matèria d'estrangeria i fronteres, així com la realització d'un major nombre de patrulles preventives. En zones abruptes en què l'orografia del terreny sigui difícil, els vehicles tot terreny facilitaran la tasca als agents i els permetran l'accés i la realització de controls en aquests llocs.

La presència d'unitats mòbils garantirà el trasllat d'estrangers amb la màxima seguretat tant per als policies com per als ciutadans .

Distintius / Els vehicles van retolats amb la paraula «fronteres» per posar de manifest l'ús exclusiu per al qual han estat concebuts, facilitar la identificació del vehicle i accentuar l'especialització dels agents.

Aquests vehicles permetran realitzar una tasca integral en matèria d'estrangeria i fronteres i seran distribuïts principalment a Ceuta, Melilla, Algesires, Tarifa, La Línia de la Concepció, Motril, Màlaga, Alacant, Almeria, Tenerife, Las Palmas, València, Vigo, La Seu d'Urgell, Barcelona i Madrid.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT