PUBLICITAT

Dani Fornell rep una beca premi de 2.500 euros

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Dani Fornell. Foto: D. F.

Tot i que les beques d'Alt Rendiment Andorrà de la temporada 2013-2014 es van fer públiques a principis del mes passat, la secretaria d'Estat d'Esports ha aprovat una partida per al freerider Dani Fornell en concepte de beca premi que ascendeix a 2.500 euros.

L'andorrà, que està en plena pretemporada abans d'iniciar el Qualifier de la Copa del Món, desconeixia la notícia quan va atendre aquest rotatiu i no va amagar la seva alegria: «Sóc feliç perquè em faltaven aquests diners per acabar de tancar el pressupost. És l'any en què millor em trobo de forma i lluitaré amb tot per intentar tornar a l'elit», va indicar.

Fornell va admetre que sense aquests diners «hauria d'haver sacrificat alguna prova i això m'hauria dificultat més l'objectiu. Ara ja puc anar a La Clusaz i Verbier sense preocupacions, per acabar de preparar la pretemporada», va comentar el rider, que per cobrir els prop de 12.000 euros que té de pressupost ha aconseguit el suport privat de Viladomat, Vallnord i Financera d'Assegurances. Fornell farà vuit proves del circuit mundialista, la primera el pròxim 8 de febrer a Bigmountain (Àustria).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT