PUBLICITAT

Invertir a través d'Andorra Telecom, 'SA'

  • Cinca assegura que la participació seria 100% pública
L. F. M
ANDORRA LA VELLA

Periodic

El ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, va explicar ahir que els avals en crèdits preferents no són la única opció per ajudar els emprenedors, de fet «hi ha hagut governs i entitats públiques que han optat per fer crèdits participatius. La pròpia Administració a través d'una societat pública el que fa és participar d'aquesta societat, i d'aquesta manera, tot i no evitar l'índex de fracàs de les operacions, aconsegueixes beneficiar-te quan els projectes van bé i et compensen part del que has finançat. Són coses que hem d'anar madurant».

I aquesta opció seria la que s'està madurant per Andorra Telecom, en el cas que finalment es decideixi canviar-ne els estatuts i convertir-la en una societat anònima.

Ara bé, Cinca va voler deixar clar que, « el fet que s'estigui valorant aquest pas en res posa en qüestió la vocació de societat pública d'Andorra Telecom i la participació de l'Estat en 100% del seu capital».

Cinca va defensar aquesta possibilitat ja que aquesta possibilitat «obre la porta a diversificar l'activitat d'Andorra Telecom», una necessitat en la qual ha incidit diverses vegades el ministre Jordi Alcobé i també ha explicat el director de la parapública, Jordi Nadal, degut a la tendència que indica la desaparició de roaming, la seva principal font d'ingressos.

Cinca, doncs, va dir que «Andorra Telecom té l'activitat molt concentrada i d'on treu beneficis encara més. És responsable preveure que Andorra Telecom tingui la capacitat que quan comencin a defallir els beneficis pel roaming, trobar alternatives».

Finalment va afegir que «una manera és diversificar la seva activitat dins i fora d'Andorra, però des del control absolut de l'Estat, 100% pública».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT