PUBLICITAT

Gutiérrez es queda sense segona mànega a la Copa del Món

  • L'andorrana finalitza l'eslàlom 38a en una pista complicada que deixa 25 abandonaments
EL PERIÒDIC
COURCHEVEL

Periodic
Mireia Gutiérrez, ahir a l'eslàlom de la Copa del Món disputat a l'estació francesa de Courchevel Foto: Alexis Boichard / ZOOM AGENCE

Segona Copa del Món d'eslàlom, ahir a Courchevel, amb la presència de Mireia Gutiérrez, que tampoc no va poder superar la primera mànega en finalitzar 38a. Amb tot, el balanç que feia ahir la FAE era positiu, segons Carles Visa, director tècnic, perquè havia demostrat un bon esquí tot i haver comés una errada en la part inicial. «Ha esquiat a un gran nivell. Tenim corredora», va manifestar ahir Visa.

La Mimi, que sortia amb el dorsal 64, va marcar un temps de 55,72s en la seva mànega, a 4,01s del millor temps, que havia estat per a l'austríaca Bernadette Schild amb 51,71s. L'andorrana es va trobar amb una pista que fins el moment havia deixat fora 24 esquiadores perquè en els dos murs provocava no pocs problemes amb girs molt forts. Finalment van ser 25 les corredores que no van poder finalitzar la primera mànega.

Gutiérrez marcava un temps de 19,08s en el primer pas de control, a +1,42s del millor temps i situant-se en el 45è registre, i 39,00s en el segon punt, amb +3,10s i la 37a posició, mentre que en meta entrava amb els 55,71s i +4,01s i 36a, tot i que després de finalitzar la cursa perdia dues posicions en favor de dues rivals. Finalment, la guanyadora va ser Marlies Schild (Àustria) amb 1min 45,17s, seguida de la sueca Frida Hansdotter amb 1min 45,50s, i Bernadette Schild (Àustria) amb 1min 46,39s.

MIREIA GUTIÉRREZ, «CONTENTA» / «Sempre hi ha una part de decepció, perquè l'objectiu és fer la segona mànega», va dir ahir l'andorrana, que amb tot hi afegia que estava satisfeta: «Per una altra part contenta perquè cada dia faig un pas endavant, és una mànega més abaix, un esquí just tècnicament i correcte, tot i que encara tinc el mateix hàndicap, que és el dorsal». Segons l'andorrana, l'estat de la pista «ha marcat molt i no és el mateix». Gutiérrez deixava ahir Courchevel amb bon sabor de boca: «Marxo amb confiança. Hem tingut reunió amb l'staff tècnic i és positiu, s'ha de seguir així». En semblant caire s'expressava Visa, el director tècnic de la FAE: «Ha esquiat a un gran nivell. Tenim corredora. La llàstima ha estat una petita errada a la part alta, però es refà i esquia la resta amb un esquí de primer nivell. Ha treballat fins l'arribada amb un molt bon esquí». Visa també va parlar de la pista: «Sortint de darrere era molt difícil la classificació, i crec que hem d'estar molt satisfets amb la feina que ha fet».

TESSA WORLEY, LESIÓ I ADÉU ALS JOCS / Entre les retirades en la primera mànega, hi va haver d'importants com el de l'alemanya Maria Hoefl-Riesch o la francesa Tessa Worley. En aquest últim cas, la guanyadora de la Copa del Món de Soldeu 2012 i que entrena amb Gutiérrez en l'equip francès es perdrà els Jocs de Sochi, per la lesió que va patir ahir: trencament del lligament creuat anterior del genoll de la cama dreta, segons van fer públic ahir diferents mitjans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT