PUBLICITAT

El VPC es resigna a jugar a Villeneuve la vigília de Reis

  • «Juguem a França i no és dia festiu, hem d'acceptar-ho», afirma Naranjo
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una acció del VPC-Villeneuve del curs passat al Camp del Consell. Foto: ÀLEX LARA

Una vegada es va confirmar que el partit de fa dos caps de setmana que el VPC havia de disputar al camp del Villeneuve s'havia suspès –a causa del mal estat de les carreteres–, el Comitè Migdia Pirineus va fixar una nova data: el 5 de gener del 2014. La decisió no va agradar gaire al club tricolor en ser la vigília de Reis però l'intent de canviar la data ha estat impossible.

En casos com aquest, si hi ha una entesa entre els clubs per modificar el dia, el Comitè no s'hi oposa sempre i quan no es cometi cap irregularitat. Així que la directiva que encapçala Pep Escolà va proposar a la del Villeneuve avançar 24 hores el matx i disputar-lo el dia 4 a les 15.00 hores, cal dir que sense cap èxit.

«Tot i la bona voluntat del president del Villeneuve, ens ha dit que malauradament, per motius d'efectius, no poden acceptar la nostra proposta», va explicar ahir Xavier Naranjo. El gerent del rugbi andorrà, i des d'ara també portaveu, va indicar que aquesta resposta no ha estat mal rebuda ni per la cúpula del VPC ni pel vestidor. «Es veu que tenen jugadors que treballen els dissabtes i que per al dia 4 ja s'havien demanat festa. Sona estrany, però considerem que no hi ha cap mala intenció», va indicar Naranjo.

Dídac Martínez i companyia tampoc s'han pres la negativa com una gran problema. De fet, a França no hi ha dia de Reis i sempre s'havia jugat jornada normal per aquestes dates tot i que en els darrers anys el Comitè ha optat per estirar l'aturada nadalenca fins la segona setmana de gener. A més, segons va opinar Naranjo: «Juguem el Campionat Gal i hem d'adaptar-nos a tot. Allà no és festiu per tant no hi ha vigília. No hi ha més, haurem de començar a entrenar abans per preparar aquest partit», va sentenciar.

Abans d'acabar el 2013, però, el VPC iniciarà la segona volta a casa davant el Critourienne Verniollaise. Serà el diumenge vinent i tot apunta a que els tocats Jamrulidze i Esteve Pérez estaran a disposició del tècnic malgrat no estar al 100%.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT