PUBLICITAT

L'ACA treballa per recuperar el circuit en temps rècord

  • L'Andros ha deixat l'escenari de la competició «destruït» a una setmana de les G.Zero
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Dissabte vinent el Grandvalira Circuit acull les G.Zero, una primera cita de les G.Sèries BPA que no té caire competitiu sinó de posada a punt de les mècàniques, però que sí que obliga a tenir la pista en condicions. L'Automòbil Club d'Andorra (ACA) hi treballa per recuperar la instal·lació després del pas de l'Andros del passat cap de setmana.

«Comencem de zero perquè ha quedat destruït», va dir ahir el secretari general de l'ACA, Toni Sasplugas, que va explicar que diumenge i ahir s'havia retirat la brutícia amb neu que havien deixat els bòlids de la competició de Max Mamers.

SENSE CONFIRMACIÓ D'ESTRELLES / L'ACA té en cartell l'arribada de grans estrelles del motociclisme per a les diferents proves de les G.Sèries BPA. El llistat està acabat però des de l'entitat no es confirma encara res perquè no tenen l'oficialitat. Amb tot, és segur que finalment sí que acudirà Valentino Rossi, entre altres, a una competició que guanyarà renom internacional amb la presència d'aquestes figures mundials.

ELS CURSOS DE CONDUCCIÓ / Si bé a l'Automòbil Club preocupa el bon estat de la pista pels primers testos de les G.Sèries BPA, el ben cert és que una de les coses que més té en compte l'ACA és que a partir del diumenge comencen els primers cursos de conducció de la temporada. El Grandvalira Circuit tindrà aquest any un 80% d'ocupació per a aquestes cites de conducció, que és una de les apostes de l'entitat i pel que més s'està apostant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT