PUBLICITAT

Esteve, 2n a la primera prova de la Copa d'Espanya

EL PERIÒDIC
PLA DE BERET

Periodic
Irineu Esteve, al segon esgraó del podi de Vaquèira Beret. Foto: GASPAR PELLICER

Bon inici de temporada per als corredors del Club Naturlàndia Fons-CESJ, Ireneu Esteve i Oriol Gasset. El passat diumenge es va disputar a Vaquèira Beret la tercera edició de la Naut Aran Skating Pirineu, que en el calendari és la primera cita de la Copa d'Espanya d'esquí de fons. En ella, Esteve va assolir la segona posició en la categoria absoluta, tot i ser júnior.

Ireneu Esteve va aconseguir la 2a posició absoluta de la prova lluitant colze a colze amb Martín de Vigo i Ruben Casenh. L'andorrà va arribar a la meta a només set segons de De Vigo, que va ser el campió, i després d'un intens esprint final amb Casenh, que finalment va ser tercer. Martin de Vigo i Ireneu Esteve van ser també els guanyadors de la categoria júnior.

Precisament en la categoria júnior hi va competir l'altre andorrà membre del Club Naturlàndia Fons-CESJ,Oriol Gasset, que va finalitzar en la 10a posició.

Tant Esteve com Gasset van demostrar que estan en un bon moment de forma per fer front a una intensa temporada amb competicions de nivell com aquesta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT