PUBLICITAT

Gutiérrez disputa avui la Copa del Món de Courchevel

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Després de la Copa del Món de Levi (Finlàndia), on Mireia Gutiérrez va quedar fora de la segona mànega en no classificar-se entre les 30 millors després de la primera, avui l'andorrana torna a tenir una nova oportunitat en la màxima competició d'esquí amb l'eslàlom de Courchevel (França).

El calendari dels corredors de la FAE inclou d'altres més cites importants. Si bé la primera és la de Mimi, demà arriben els primers entrenaments per a Kevin Esteve pel descens de la Copa del Món de Val Gardena, i també Scotty Jordan serà als entrenaments oficials de la Copa del Món de freestyle a Cooper Mountain.

Dijous, Esteve seguirà amb els entrenaments de descens perquè la cursa oficial serà divendres, mentre que Marc Oliveras, l'altre especialista en velocitat de la federació, serà a Madonna di Campiglio on dijous disputarà el supergegant de la Copa d'Europa, i divendres el descens, també de la competició continental. El cap de setmana, a més Lluís Marín serà a la Copa del Món d'SBX a Lake Louise.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT