PUBLICITAT

A Encamp participen gairebé 500 persones i s'arrepleguen 1.107 euros

  • Una judoca corre amb el kimono de Fernando Mogena, que pateix ELA
r. m. s.
encamp

Periodic
La sortida de la caminada popular, ahir al matí a l'escola d'Encamp Foto: TONY LARA

A Encamp la matinal va ser esportiva amb la cursa solidària que incloïa també diferents tallers a l'Escola Espanyola de Segona Ensenyança. L'organització de l'esdeveniment era a càrrec dels alumnes del centre educatiu, repartits en diferents feines com ara el lliurament de dorsals o de controladors de les cruïlles al llarg del circuit. Al final, la iniciativa va arribar a la venda de gairebé 500 dorsals i a arreplegar 1.107 euros que van íntegres a la campanya de la Marató de TV3, segons va informar ahir Dani Garcia, que ha estat un dels coordinadors de l'esdeveniment juntament amb altres professors i els alumnes.

Lluís Sanvicente es va imposar en homes, i Sabrina Solana en dones en la cursa llarga de 3,9km, mentre que en la curta, de 2,1km va destacar la participació de la judoca espanyola Jessica Frau, que entrena a Espanya i que ha estat companya del també judoca espanyol Fernando Mogena, afectat per esclerosi lateral amiotròfica. Frau va ser a la cursa solidària amb el kimono de Mogena. La judoca va realitzar la cursa caminant perquè encara està recuperant-se d'una greu lesió del creuat d'un genoll.

El gest simbòlic, amb tot, era l'exemple de l'esperit solidari d'aquesta iniciativa esportiva i social que l'any vinent tindrà continuïtat segur, segons van informar ahir des de l'organització.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT