PUBLICITAT

Balanç negatiu per a l'Snow Xperience del Pas de la Casa

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Un jove provant-se uns esquís. Foto: COMÚ D'ENCAMP

La fira de material d'esquí del Pas de la Casa, l'Snow Xperience, va celebrar-se aquest cap de setmana amb menys afluència de l'esperada, i per aquest motiu el cònsol menor de la parròquia, Jordi Torres, va plantejar l'opció de canviar-la de data. Durant tot el matí de dissabte diferents marques de material d'esquí i surf de neu van oferir el seu material perquè els visitants el provessin, i tot i que des del Comú i la Iniciativa Publicitària, que són els organitzadors, ho van valorar positivament, també van lamentar que no hi hagi hagut tanta gent com esperaven.

Torres va explicar a l'ANA que aquesta iniciativa té per objectiu «tirar endavant del Pas», i fer-lo més «dinàmic». A més va assegurar que cada vegada hi ha més marques que hi participen i que això és positiu perquè els visitants s'animin a provar-les.

Des de la Iniciativa Publicitàriael seu portaveu, Jean Jaques Carrié, va assenyalar que un dels motius de la poca afluència és que «alhora hi ha un altre esdeveniment a Vaquèira». A més, va reconèixer que «s'ha fet poca comunicació perquè l'associació no té més diners».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT