PUBLICITAT

Neix el GinFer, el gintònic de les muntanyes pirinenques

  • Els barmans de D Club, empresa andorrana, són els pares de la criatura
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Un barman prepara el còctel que vol identificar el Pirineu. Foto: FERRAN GARCIA / ACN

L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell ha creat el Ginfer, una variant del gintònic que volen que s'associï amb les muntanyes. El president de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell, Miquel Àngel Sánchez, va explicar dissabte passat, que aquest còctel és l'aportació dels hotelers a les festes nadalenques. Sánchez va dir que «el GinFer porta un fons, una reducció d'herbes de muntanya, que és el que el fa especial». I va afegir que «aquest ha de ser el gintònic del Pirineu». El regidor de promoció econòmica del consistori urgellenc, Jordi Pallarés va argumentar que «representa una proposta diferent, adreçada als adults, que esperem que es consolidi a les cartes dels establiments de l'Alt Urgell». El GinFer és un gintònic creat pels experts en cocteleria D Club del Principat d'Andorra. El resultat és un gintònic deliciós amb molta personalitat i caràcter pirinenc, elaborat amb elements naturals del territori i amb una recepta original i secreta. En nas, aquest gintònic recorda un bosc feréstec i verd, i en boca és molt herbaci però equilibrat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT