PUBLICITAT

Laura Soulié, 37a als 10km persecució de la Copa del Món

  • Dissabte va ser 42a a la cursa sprint de 7,5km d'Annecy-Le Grand Bornand
EL PERIÒDIC
ANNECY-LE GRAND BORNAND

Periodic
Soulié, en una cursa de la temporada passada Foto: EL PERIÒDIC

Laura Soulié, que dissabte va ser 42a a la prova dels 7,5km sprint, va tancar ahir la tercera cita de la Copa del Món amb la prova persecució de 10km a l'estació francesa d'Annecy-Le Grand Bornand. L'andorrana, que sortia 42a, va recuperar posicions fins la 37a final.

Soulié va perdre posicions en la primera volta (km 1,5) quan era 45a a 1min 31s, però la primera tirada, sense errades, li va permetre guanyar places fins la 36a, a 1min 21s del millor temps. En la segona volta (km 3,5), era 40a a 1min 25s, mentre que novament una segona tirada sense errades la va fer pujar fins la 30a plaça que va millorar fins la 28a en la tercera volta (km 5,5).

La tercera tirada va ser fonamental, perquè en mantenir-se ferma i sense errades va guanyar posicions i es va posar 18a a 1min 26s, i després de la quarta volta era 21a a 1min 40s. Però en la cinquena i última tirada va cometre dues errades que la van penalitzar fins caure a la 34a plaça. En el km 9,5 era 37a i al final va aguantar la posició fins la meta.

La guanyadora va ser la ucraïnesa Valj Semerenko amb 28min 05s. La pròxima cita de la Copa del Món, quarta del calendari, serà a Oberhof del 3 de gener al 5 de gener.

ALPÍ: GUTIÉRREZ, A SANT VIRGILIO / Dissabte Mireia Gutiérrez va participar en dues curses a l'estació de Sant Virgilio/Kronplatz (Itàlia), un eslàlom paral·lel que donava punts per a la Copa d'Europa, i una mànega d'eslàlom FIS. En el paral·lel va ser 17a després de perdre en la primera ronda quan la porta de sortida va tardar en obrir-se, mentre que en la segona ronda, tot i guanyar, es va quedar a 0,12 centèsimes de classificar-se. En aquesta competició va agafar punts que li serviran per tenir millor dorsal a les pròximes Copes d'Europa.

Per altra part, en la mànega d'eslàlom va ser 18a, amb un temps de 39,53s i 30.25 punts FIS. Va vèncer la sueca Paulina Grassl amb 38,22 segons.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT