Una altra revolució en la part alta de la classificació

• La UE venç el Lusitans i taules al clàssic abans de l'aturada nadalenca
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Baixinho, rodejat per Riera, Roca i Maneiro en el Lusitans-UE, ahir. Foto: FAF / SÍLVIA CASALS

L'última jornada abans de l'aturada nadalenca prometia grans emocions amb enfrontaments directes entre els quatre favorits al títol. I així ha estat. S'ha produït una altra revolució en la part alta de la taula que estreny més la distància entre ells, gràcies a que la UE Santa Coloma va doblegar el Lusitans i el clàssic entre Sant Julià i FC Santa Coloma va acabar en taules.

En la part baixa de la taula tot continua igual: l'Ordino consolidant-se en el cinquè lloc amb una golejada contra el seu màxim perseguidor, l'Encamp, i l'Inter d'Escaldes apropant-se una mica més i enfonsant en el fanalet vermell a un Principat que continua sense marcar.

DOMINI DEL LÍDER SENSE PREMI / El cert és que el Lusitans va tenir la possessió de la pilota a Aixovall i va buscar la porteria contrària amb més ambició. Luis i Riera van tenir les seves ocasions, Cristian i Víctor Hugo van marcar en fores de joc dubtosos. Per als colomencs Vall va dur el perill amb dos colze a colze que va resoldre Ferran Pol però Roca no va perdonar des de la frontal al minut 76 per propinar la segona derrota del líder. A la mateixa hora a Alàs, el clàssic va ser el de sempre: partit físic amb lluita pel mig del camp, joc travat i poques ocasions a les dues porteries. Un 0-0 amb tota justícia.

L'Ordino no va tenir pietat de l'Encamp i el va golejar amb dos gols abans del descans, de Carlos Gomes al minut 36 i Álvaro al 41, i dos més en la segona part, obra de Fatsini de penal al 78 i de Damià al 85.

Per acabar, en el duel entre els dos últims, l'Inter va superar el Principat per 0-3 amb més dificultats de les previstes i gols de Marc Andrés al minut 34, i d'Albert Ramírez al 83 i Geada al 90. La Lliga continuarà el 12 de gener de l'any vinent.