PUBLICITAT

79 supervivents a les proves per ser agent de policia

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un candidat realitza les proves físiques sota la supervisió d'un agent Foto: SERVEI DE POLICIA

Dels 119 candidats a agent de policia, només queden 79 supervivents. Fins ahir s'havien realitzat les proves de català; les de coneixements institucionals, històrics i geogràfics del país; i físiques. Pel camí s'han quedat despenjats 40 aspirants, i continuen en concurs 70 homes i 9 dones, segons informava la Policia en un comunicat. Encara queden per realitzar les proves de castellà i francès, psicotècnics, entrevista professional i examen mèdic, que s'aniran realitzant entre el 17 de desembre i el 14 de febrer de l'any vinent.

DETENCIÓ PER ALCOHOlÈMIA / La Policia també va informar de la detenció, la matinada de divendres, d'un andorrà de 47 anys que va donar positiu en el control d'alcoholèmia, després de patir un accident de trànsit a l'avinguda François Miterrand d'Encamp. En l'accident s'hi van veure implicats dos turismes, tots dos matrícula del Principat. En l'accident van resultar ferides lleus quatre persones: la conductora d'un dels vehicles, resident portuguesa de 19 anys, i els altres tres acompanyants, dues dones de 47 i 43 anys i un home de 41 anys, tots residents portuguesos. El conductor de l'altre turisme Renault és l'home detingut.

Ahir es va produir un altre accident, a la carretera secundària 510, a Arinsal. En l'accident s'hi va veure implicat un únic vehicle, que va bolcar. Segons la Policia, hauria resultat ferida lleu l'acompanyant del conductor, una resident xilena de 23 anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT