PUBLICITAT

La Fira de Santa Llúcia de la capital estrena emplaçament

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els cònsols de la capital saluden, ahir, els paradistes. Foto: TONY LARA

La fira de Santa Llúcia de la capital es va inaugurar ahir amb l'assistència dels cònsols de la parròquia, Rosa Ferrer i Jordi Minguillón, acompanyats d'altres membres de la corporació, la subsíndica general, Mònica Bonell i l'ambaixador espanyol, Alberto Moreno. Les autoritats van recórrer les 31 parades, enguany emplaçades a la plaça Guillemó a petició dels comerciants. La limitació d'espai ha obligat a seleccionar les paradetes que, a més, estan obligades a vendre producte relacionat amb el Nadal majoritàriament, per donar-li a la fira «un caire més nadalenc», va explicar la cònsol.

Tres joves solistes de l'Institut de la Música de la parròquia van ser els encarregats d'acompanyar l'acte d'inauguració amb nadales interpretades al piano, la flauta travessera i el violoncel, informa l'ANA.

Ferrer va recordar que durant el cap de setmana la fira acollirà actuacions de les diferents entitats culturals de la parròquia, i va destacar que la recaptació de la jornada de dissabte es destinarà a la Marató de TV3 a través de la participació que hi fa enguany Naturlàndia. També com a novetat, s'han instal·lat diverses senyalitzacions als carrers de la zona per atreure el turisme i la gent del país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT