PUBLICITAT

Gutiérrez, 11a en la Copa d'Europa d'eslàlom

  • L'andorrana aconsegueix el millor temps parcial en la segona mànega a Andalo Paganella
EL PERIÒDIC
ANDALO PAGANELLA

Periodic
Mireia Gutiérrez, en la passada Copa del Món de Levi Foto: Christophe PALLOT / AGENCE ZOOM

Mireia Gutiérrez va aprofitar ahir per deixar la marca del seu potencial en la disciplina d'eslàlom. A la cita de la Copa d'Europa que es va disputar a l'estació italiana d'Andalo Paganella, l'andorrana va acabar 11a en la classificació, agafant punts en la competició, la qual cosa li permetrà tenir millor dorsal en les pròximes carreres. Així mateix, ahir Gutiérrez va aconseguir ser la més ràpida en la segona mànega.

«Estic molt contenta de la cursa. Guanyar mànegues en la Copa d'Europa no és fàcil i avui ho he fet», va assegurar l'andorrana des de l'estació italiana. «La primera mànega era una petita guerra i he lluitat fins a baix i el resultat ha sortit», hi va afegir. La Mimi va sortir amb el dorsal 55, la qual cosa li va afectar en una primera mànega en què es va trobar molts forats a la pista. El seu temps en la primera baixada va ser 58,84s, quan el millor era 54,02s de la sueca Nathalie Eklund.

En la segona mànega, però, Gutiérrez va ser la més ràpida amb diferència. Només dues corredores van estar capaces de baixar dels 50 segons, però els 49,83s de l'andorrana es van mantenir insuperables. En aquesta mànega li va treure un segon a Eklund, que a la fi va ser la guanyadora de la cursa amb 1min 44,89s. Gutiérrez va sumar un temps total de 1min 48,67s i 28,34 punts FIS (la seva puntuació FIS en eslàlom és 20.06 en la 5a llista).

Amb aquest resultat, Mireia Gutiérrez assoleix un bon resultat que li permetrà agafar punts en la Copa d'Europa així com beneficiar-se d'un millor dorsal en les pròximes curses.

ESTEVE I OLIVERAS, A COOPER MOUNTAIN / Nou descens de la Nor-Am Cup per a Kevin Esteve i Marc Oliveras, disputat la nit del dijous (hora andorrana). Oliveras va ser 26è i es va quedar a prop de millorar punts, mentre que Esteve va acabar 28è.

Oliveras va fer un temps de 1min 36,13s amb 39.38 punts FIS, molt a prop del seu millor registre en descens, que és 39.81 en la 5a llista de la FIS. Per la seva part, Esteve va acabar 28è amb 1min 36,14 si 39.52 punts. El millor crono va ser per al croat Natko Zrncic-Dim, amb 1min 34,19s.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT