PUBLICITAT

Les finals de l'Andros posen l'espectacle al Circuit

  • Després de les classificatòries, avui s'espera bona afluència de públic
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
Un dels nous models Mazda, novetat aquesta edició de l'Andros Foto: Pep Segalés

ahir es van començar a veure en acció els bòlids que porta el Trofeu Andros, amb algunes novetats entre les mecàniques, però sobretot amb l'espectacle habitual i sempre pensant en l'atracció que té per al públic, el qual avui s'espera doni un bon ambient al Grandvalira Circuit.

La prova andorrana és la segona cita d'aquest campionat de curses de cotxes sobre gel. La jornada va finalitzar a la nit, ja que les finals se celebraran amb llum de dia demà dissabte a partir de les 9.00 del matí. Després, ja a partir de les 16.00 de la tarda, es realitzarà íntegrament la segona jornada de competició.

AVUI, TOTES LES FINALS / L'Andros, després d'una jornada d'ahir més de contacte que altra cosa per als vehicles tèrmics –hi va haver finals per als elèctrics, resultats dels quals ahir al tancament d'aquesta edició no eren públics–, avui viurà un intens test final. Des de les 11.50h, la primera final Elit Sup1, per continuar a les 12.35h amb la segona. A partir d'aquí, ja no hi haurà treva, amb més finals a la tarda des de les 16.25h, per començar l'última cursa al voltant de les 20.00h. Al mateix temps, en jornada de tarda, és decidirà la segona cursa de la cita de l'Andros amb els vehicles elèctrics, que només corren al Principat.

TEST ELÈCTRIC D'AGUSTÍ PAYÁ / El pilot i enginyer català i campió en competicions amb vehicles elèctrics, Agustí Payá, va realitzar un test amb un Andros Car 04. Les conclusions de la prova les publicarà properament Payá en el seu blog.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT