PUBLICITAT

Sport Hermitage entra a la cadena 'The leading hotels of the world'

  • Camp i Areny afirmen que el reconeixement és beneficiós per al país
EL PERIÒDIC
SOLDEU

Periodic
L'encaixada de mans d'Areny i Camp, després de destapar la placa, ahir Foto: EL PERIÒDIC

El propietari de la cadena Sport Hotels Resort, Josep Areny i el ministre de Turisme, Francesc Camp, van argumentar ahir que l'entrada de l'Hotel Sport Hermitage a la cadena The Leading Hotels of the World és molt beneficiosa per al sector hoteler i per Andorra. Areny va explicar que tot i que ha costat molt, «va ser un plaer sentir el nom d'Andorra i de Soldeu en una assemblea dels millors 400 hotels del món». A la qual cosa el ministre de Turisme va afegir que «és una bona notícia per a Andorra en general, ja que suposa una marca de qualitat per atreure el turisme de gamma alta». Els responsables de la cadena Sport Hotels Resort, a la qual pertany l'establiment distingit encaren la fita com un «compromís amb els clients a l'hora de donar servei i qualitat». I van argumentar que ja tenen la mirada posada en nous grans projectes.

L'entrada de l'Hotel Sport Hermitage a la selecta cadena The Leading Hotels of the World i The Leading Spa ha suposat tres anys de feina i una inversió molt important per poder estar a l'alçada dels estàndards dels millors hotels del món. Areny va matisar que «ara comença el més important, mantenir-se en aquest top i seguir apostant per la qualitat i el servei, que és el que més valora la companyia Leading», va recollir l'ANA. L'hoteler també va assegurar que el sector turístic d'Andorra té molt de potencial i que el producte d'esquí que ofereix és «el millor del sud d'Europa», per la qual cosa el seu objectiu és «empènyer» el sector, sobretot enfocat a un turisme d'alta qualitat. Areny va anunciar que ben aviat presentarà un nou «gran projecte amb l'objectiu de continuar oferint nou producte, sempre millorant el servei i la qualitat».

Camp, que va ajudar a Areny a descobrir la placa que acredita l'Sport Hermitage com a hotel Leading, va destacar que «és una bona notícia tant per a l'empresa com per al país en general, ja que permet disposar d'una marca de qualitat per al client de gamma alta i donar-se a conèixer com a país al món a través d'aquesta cadena». El ministre de Turisme va matisar, però, que «Andorra ha d'apostar per tot tipus de clients, ja sigui el mercat massiu com el de poder adquisitiu alt». I va nimar, i ha animat a la resta d'hotels de cinc estrelles a aconseguir aquest segell de qualitat.

INTERCANVI DE PROFESSIONALS / El director general de Sport Hotels Resort, José Luís Bonet, també va destacar que «l'Sport Hermitage es converteix en el primer hotel d'Andorra i dels Pirineus en formar part d'aquest rànquing de millors hotels del món». I va posar èmfasi en la importància de la formació del personal i en la seva actitud envers el client. Bonet va afegir que «amb aquest pas s'obre la possibilitat de fer intercanvis d'empleats amb altres hotels Leading».H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT