PUBLICITAT

El River MoraBanc busca despenjar el Corunya de la part alta

  • La cita amb el Leyma, que guanya o perd per la mínima, promet un matx amb intensitat fins l'últim segon
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Pablo Sánchez és un dels homes amb molèsties, tot i que viatgen tots Foto: ÀLEX LARA

La LEB Or està tan emocionant i ajustada que gairebé cada partit és una final, i si bé dóna alguna treva amb conjunts com el FC Barcelona de la passada setmana, quan el River Andorra MoraBanc gairebé va passar per sobre dels catalans, torna el màxim perill avui quan a partir de les 21.00h els andorrans juguin a la pista del Leyma Natura Coruña, cinquè a la classificació amb només tres derrotes –el BCA en suma dues– i qualitat suficient com per haver venut molt cara la seva pell en cada matx.

La cita és important perquè per als dos equips significa, en cas de victòria, o bé eliminar un rival en cas que guanyés el River MoraBanc, o bé mantenir-se en la lluita per la zona de dalt, en cas que els de Corunya derrotessin els andorrans. «És un rival difícil perquè esta mostrant-se amb una mentalitat molt forta i dura», va dir ahir el tècnic Joan Peñarroya que va recordar que aquesta temporada els partits del Leyma han finalitzat sempre amb marcadors molt ajustats. «Tots els partits s'han decidit en l'últim minut i amb temptejos bastant curts», va assegurar Peñarroya, que ha estudiat el rival de cap a peus.

«Tenen gent amb molta experiència», va dir d'un equip que porta al límit cada partit, el que implica que, possiblement, avui també hi hagi una recta final d'infart sota la pressió dels últims segons. Però, ¿està el River MoraBanc preparat per aquestes situacions? «Ho hem d'estar», va manifestar Peñarroya, que va afegir-hi que el seu equip porta «una bona trajectòria» i que el que vol és «guanyar en el minut 40»: «Hem de tenir la capacitat de guanyar en l'última possessió».

TOTS CONTRA EL RIVER / «Tots els equips que juguen contra el River MoraBanc tenen un plus no, sinó dos plusos de motivació», va assegurar el tècnic convençut que aquesta fórmula l'ha de posar en pràctica també la seva plantilla per lluitar contra cada rival, i més contra els corunyesos. A més, Peñarroya va destacar que el fet que el Leyma perdés fa set dies encara el fa «més perillós».

ZENGOTITA, CONTRA EL SEU EX-EQUIP / Asier Zengotitabengoa torna avui a la que va ser la seva casa la temporada passada. «Sempre és bonic tornar on has jugat, però l'objectiu és el mateix: guanyar», va dir ahir destacant l'experiència dels jugadors rivals.

IMPORTANT JORNADA PER LA COPA / La jornada d'aquest cap de setmana és també important perquè pot decidir, o almenys esclarir les coses, quins seran els equips que estaran a la final de la Copa Príncep. El River MoraBanc i el Quesos Cerrato Palencia, primer i segon de la classificació amb vuit victòries i dues derrotes cadascú, són els que ho tenen més de cara.

EL RIVER VA ARRIBAR AHIR A CORUNYA / El River MoraBanc va sortir ahir a la tarda d'Andorra en bus cap a Barcelona, des d'on van volar a Galícia per arribar a la nit i descansar per estar preparats per al duel al Palacio de los Deportes corunyès d'aquesta nit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT